Novus stärker sig inom affärsutveckling

Novus stärker sig inom affärsutveckling och anställer Anna-Lena Wihlborg som verkar i Malmö. Med anställningen öppnar Novus ett malmökontor.

Anna-Lena Wihlborg är anställd som Senior Consultant och kommer närmast från egen verksamhet och dessförinnan YouGov. Där byggde hon upp deras kvalitativa erbjudande. Hon har de senaste åren främst arbetat med affärsutveckling. Anna-Lena är en driven ”kvallare” men arbetar även med kvantitativa metoder.

Det senaste halvåret har Novus gjort flera starka rekryteringar. Nu är det dags för Novus att få representation i södra Sverige. Anna-Lena kommer att förstärka konsultgruppen med sin gedigna kompetens inom bl a affärsutveckling. På Novus jobbar vi ofta kombo, dvs vi låter det kvantitativa och kvalitativa komplettera varandra. Här har Anna-Lena en perfekt matchning.

Jag är så glad att Anna-Lena, med sin kompetens och engagemang, börjar hos oss och att vi även kommer lite närmare kunderna i södra Sverige”, säger Gun Pettersson, Business Director på Novus.

Hon har sitt kontor i Malmö, men är i Stockholm varje vecka. Hon började på Novus den 2 maj 2019.