Nordic Morning och SAS Institute blir partners

Nordic Morning och SAS Institute blir partners. Det innebär att Nordic Morning utvidgar sitt erbjudande som oberoende rådgivare inom Marketing Technology med produkter och tjänster från SAS Institute.

Nordic Mornings konsulter kommer att kunna erbjuda företag som använder SAS 360 Customer Intelligence-lösning att tolka data för att stödja deras beslutsprocesser.

Eftersom vi är ett företag med experter inom datadriven marknadsföring och service design kan vi jobba med den data som tillhandahålls av SAS Institute och omvandla den till insikter att ta action ifrån det. Våra analytiker är ivriga att gräva på djupet i datan för att ge SAS Institutes marknad en bättre förståelse för sina egna kunder och skapa en bättre kundupplevelse, säger Märit Sareyko, Managing Director för Nordic Morning Sweden.

SAS Institute är världens största privata programvaruföretag. Produkten SAS 360 Customer Intelligence-lösning ger en komplett bild av kundens beröringspunkter och är skräddarsydd för varje unik kundresa.

Vår nya partner Nordic Morning har gedigen erfarenhet inom digitalisering av kundresan och det kommer att bidra till vårt ekosystem. Nordic Mornings kunskap i kombination med vår programvara kommer att vara en viktig tillgång för organisationer som genomgår en digital transformation. Med detta partnerskap stärker vi vår position inom Customer Intelligence lokalt. Jag är övertygad om att vi tillsammans med Nordic Morning kan hjälpa företag att nå sin fulla potential i sin digitala transformation, säger Einar Halvorsen, Nordic Director for Alliance and Channel, SAS Institute.