Nicolle tycker till om hennes Pebble Time

Att ha något smart på handleden som guidar dig, ser till att du svarar på meddelanden och låter dig hantera samtal är den nya heta trenden. Vi pratade med Nicolle Steiner vars nya vän på handleden är en Pebble Time.

Hur använder du din smartklocka i vardagen?

Jag har en Pebble Time som jag använder varje dag. Den är min klocka, kalender, sms, mail och jag kan se vem som ringer. Den mest använda appen är väder-appen som berättar om det är sol eller regn under dagen. Jag tycker att en smartklocka är ett smidigt sätt att hålla koll utan att för den delen behöva ha mobilen framme hela tiden.

nicolle_steiner
Nicolle Steiner

Önskar du att du hade en Apple Watch?

Nej, inte i dagsläget. För mina behov funkar Pebble väldigt bra men om man vill ha en klocka som är en förlängning av en iPhone är det naturligtvis smidigare med en Apple Watch. Då får man all funktionalitet med Apple och deras ekosystem av appar och mer. Men för mig duger min Pebble än så länge.

Om du fick önska något vad skulle då din klocka kunna göra?

Oj, har inte riktigt tänkt på något speciellt. I dagsläget utnyttjar jag inte all kapacitet som Pebble har. Möjligen att klockan skulle ha lite bättre synk-uppkoppling mot mobilen. Det händer lite då och då att klockan tappar kontakten med mobilen vilket leder till att man måste para ihop enheterna igen.

Nicolle Steiner arbetar som Marketing Manager på SEB och har haft sin Pebble Time under några månader.