Netigate får sin första kund i Colombia

Svenska Netigate fortsätter växa. Nu finns företaget även på den sydamerikanska kontinenten med Colombias motsvarighet till Mathem, Merqueo. Det innebär att Netigate nu har kunder i över 30 länder.

Vi har hittat ett erbjudande som ligger helt rätt i tiden med en mix av stark teknik och expertis inom vårt område och har med detta snabbt kunnat ta positioner på nya marknader utanför Sverige den senaste tiden, säger Niklas Olsson, Chief Commercial Officer på Netigate.

I år har den tyska marknaden för första gången gått om den svenska. De internationella ambitionerna märks även tydligt på Netigates huvudkontor på Drottninggatan där allt från engelska och tyska till holländska blandas i korridorerna.

En nyckel till den tillväxt vi ser nu har varit att kunna jobba mot hela världen från kontoret här i Stockholm, säger Niklas Olsson. På det viset lär vi oss snabbt av nya marknader och kan dela med oss av de lärdomarna mellan länder.

På tre år har Netigates omsättning fördubblats och 2018 växte företaget med 21 procent till 134 miljoner kronor. Netigate utvecklar och säljer tjänster för kundundersökningar, medarbetarundersökningar och marknadsundersökningar.