Ännu en native-artikel i topp under veckan

Om du som många andra läst artikeln “Öka effekten i din digitala annonsering med över 200%” så har du nog också upptäckt att det är en sponsrad artikel. Det är så här vi vill att det ska fungera. Ett företag vill få ut sitt budskap, vi gör det relevant och du som läsare väljet det över andra. Snacka om effektivt!
Vi är så glada när både våra läsare och annonsörer får ut lika mycket av innehållet. För Anegy som står bakom den sponsrade artikeln blir det fullträff och för oss på redaktionen, som gör vårt bästa att balansera sponsrat innehåll, blir det fest.
Det är inte första gången som en native-artikel är i topp här på Dagensanalys.se Vi har under året haft flera som lyckats kvala sig in som den mest lästa artikeln. Något vi är mycket stolta över, som du nog känner av i det här texten.
Om ditt företag vill nå ut till en målgrupp som är intresserade av tjänster, produkter och case inom analys, marknadsföring och nätekonomi så ska du kontakta oss på Dagensanalys.se. Vi ser till att det blir bra grejor utan krusiduller.