Mynewsdesk köper Mention för bevakning av digitala och sociala kanaler i realtid

Uppköpet är ytterligare ett steg i Mynewsdesks tillväxtplaner med målet att skapa en ny global ledare inom realtidsbevakning i digitala och sociala kanaler för små- och medelstora företag.

Mention tillhandahåller ett globalt för realtidsbevakning i digitala och sociala kanaler med expertis inom AI och datadriven analys.

“Det här uppköpet skapar en ny global ledare inom bevakning av digitala och sociala kanaler som kan erbjuda den bästa mjukvaran för PR, marknadsföring och kommunikation för små- och medelstora företag. Mention ligger i framkant när det gäller bevakning, AI och datadriven analys med ett mycket kompetent produkt- och teknikteam,” säger Mattias Malmström, vd på Mynewsdesk.

“Vår styrka, och det som bidragit till vår framgång, är att vi sett en stor efterfrågan hos små och medelstora företag att bevaka digitala och sociala kanaler. Det digitala skiftet ökar kraven på att hålla sig uppdaterad för att lyckas med såväl marknadsföring, kommunikation som affärsutveckling. Genom att vi nu bli en del av Mynewsdesk kan vi tillsammans erbjuda ännu mer innovativa tjänster på fler marknader, säger Matthieu Vaxelaire,” nuvarande vd och medgrundare på Mention.

I den nya kombinerade organisationen kommer Matthieu Vaxelaire att axla rollen som Chief Operating Officer (COO) med fokus på integration, innovation och tillväxt och kommer att rapportera till vd Mattias Malmström.

På bild: Mattias Malmström, VD på Mynewsdesk (vänster) och Matthieu Vaxelaire, nuvarande vd och medgrundare på Mention (höger).