MMS söker en Projektledare med stort intresse för teknik

Som projektledare på MMS kommer du vara delaktig i utvecklingen av nya mätmetoder för rörlig bild, med fokus på rörlig bild via digitala kanaler. Du kommer jobba med frågeställningar som ingen ännu har löst, vilket ställer höga krav på nyfikenhet och lösningsförmåga.

Din utmaning blir att ansvara för mätning av program och klipp samt reklam som distribueras online.

Kompetens/erfarenhet
• Minst 5 års erfarenhet av att beställa och projektleda IT-projekt.
• Högskoleutbildning inom teknik/ IT eller motsvarande
• Kunskap om olika tekniska plattformar för online video
• Kunskap om ad server, CDN, streamingteknik eller motsvarande

Meriterande om du har:
– Erfarenhet av CRM, BI
– Erfarenhet av onlinemarknadsföring
– Erfarenhet av marknadsanalys

För att lyckas i rollen som projektledare bör du ha ett starkt teknikintresse. Du bör vara utåtriktad, engagerad och självgående. Då din roll innebär att du har många kontaktytor behöver du vara kommunikativ i tal och skrift på både svenska och engelska.
Är du nyfiken, teknik- och medieintresserad projektledare som vill arbeta i medievärldens mest spännande område skall du söka jobbet omgående!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar MMS med Experis IT. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lena Wassén, tel 08-508 859 02. Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari 2015. Urval och intervjuer sker löpande.

> Läs mer här och ansök

MMS är ett branschorgan som jobbar med att mäta konsumtion av rörlig bild oavsett om det sker på TV-apparaten i vardagsrummet, datorn i sommarstugan eller telefonen på bussen på väg till jobbet.
Hela branschen är under förändring som drivs av teknikutveckling (nya skärmar) och nya tjänster som erbjuder möjlighet att se på innehåll varsomhelst, närsomhelst. Detta innebär att de kommande utmaningarna blir unika och komplexa och vi behöver duktiga människor som vill tackla dessa utmaningar och försöka förstå de nya förutsättningarna tillsammans med oss.