MMS möter framtiden med nya rekryteringar

För att ta sista steget mot en totalvaluta för rörlig bild har MMS gjort ett par viktiga rekryteringar. Karina Malmsten från AirTime Sales blir ny projektledare och tillförordnad broadcastchef.

Analytikern Karina Malmsten, med bakgrund från Bonnier, MTG och Discovery Networks blir ny projektledare på MMS, och hon kommer inom kort att axla rollen som tillförordnad broadcastchef under en föräldraledighet.

– MMS är inne i en väldigt intressant fas, och är själva navet i arbetet med att ta fram en totalvaluta för rörlig bild. Det är ska bli spännande att vara en del i det, säger Karina Malmsten.

– MMS står inför den stora utmaningen att ta fram en totalvaluta för rörlig bild och samtidigt säkerställa högsta kvalitet i TV-valutan. De senaste rekryteringarna bidrar stort till att möta den utmaningen, säger vd Magnus Anshelm. Karina Malmsten har lång erfarenhet av MMS produkter och kan bidra med ett kundperspektiv som är mycket värdefullt för MMS i det avgörande skede vi nu befinner oss.

Dessutom har MMS anställt två systemutvecklare: Pierre Axelsson, som tidigare arbetat på TT, bland annat med programtablåer och Martin Hjerne som närmast kommer från digitaldistributionsföretaget Exertis Ztorm.

– För att kunna motsvara de krav branschen och framtiden ställer på oss behövde vi öka våra systemutvecklingsresurser, säger MMS IT-chef Lasse Winroth.

De tre nyrekryterade har alla tillträtt sina tjänster på MMS.