Som läsare får du rabatt till konferensen Analyticsdagarna!

Snart är det dags för 2019 års Analyticsdagarna. Som läsare av Dagens Analys får du en rejäl rabatt när du bokar med vår kod.

Dagens Analys är samarbetspartner till Analyticsdagarna och därför får du 1 000 kr rabatt när du bokar din biljett med rabattkoden: da1000.

Om du jobbar med digital analys idag så är det viktigt med ett effektivt och automatiserat arbetssätt – För hur hinner du annars agera på alla insikter datan ger?

Den 7:e Maj i Stockholm är det dags för 2019 års Analyticsdagarna. Kom och träffa branschkollegor och lyssna till insikter, tips och verktyg för hur du som analytics-hjälte sitter på lösningen på ditt företags utmaning!

Ta del av arbetssätt och processer för hur du automatiserar arbetsätt och agerar direkt på datan när värdet är som störst.

Ledande företag och experter delar med sig av konkreta erfarenheter och teman:

  • Datadriven produktutveckling
  • Återskapande av rapportering på nolltid
  • Skapa långsiktiga kundrelationer genom analys av data
  • AI i praktiken: Från Buzz till verkstad!
  • Vad som bör ingå i varje digital analytikers verktygslåda under 2019
  • Hur du använder Cloudplattformar för avancerad analys

Nytt för i år är breakouts och valmöjligheten till teknisk fördjupning, för dig som vill gräva på djupet, eller ta resan mot datadrivet, för dig som vill få inspiration och insikter för hur din organisation kan bli mer datadriven.

Dagens Analys är samarbetspartner till Analyticsdagarna och därför får du 1 000 kr rabatt när du bokar din biljett med rabattkoden: da1000.

Läs mer om konferensen och säkra din plats här.