Mest sedda reklamfilmerna på Youtube – någonsin

Här är reklamfilmerna som har mest visningar på Youtube. Om du inte sett dem så måste du ju nu göra som alla andra och ta dig en tittning.
Clash of Clans har hela 163 786 504 visningar. Epic!

Min egna favorit med Jean Claude Van Damme. Alla killar som var tonåringar på 80-talet hade Van Damme som hjälte. 86 255 628 visningar.

Nike Football Presents: The Switch ft. Cristiano Ronaldo, Harry Kane, Anthony Martial & More. Otroliga 65 304 282 visningar.
https://youtu.be/scWpXEYZEGk
Always #LikeAGirl fångade många hjärtan. Klippet har 64 064 404 visningar och är lika relevant idag som när det laddades upp.

Save The Children skapade denna inforeklam om hur det är att kastas mellan vardag och krig. Flera av oss blev starkt berörda. Varning för att det kan trilla ned tårar på din kind.

EDEKA Weihnachtsclip – #heimkommen är även den lika relevant idag som då. Hur tar vi egentligen hand om våra äldre i samhället.

Old Spice är komikern på Youtube med den här roliga reklamfilmen om hur din kille, skulle kunna vara, om han använder Old Spice. Hela 54 303 643 visningar har klippet sedan den publicerades år 2010.

Vilken är din favorit? Lämna gärna en kommentar.