Medie-SM i Counterstrike

För tredje året i rad arrangeras Medie-SM i e-sport. Den 12 oktober möts tio reklam- och mediebyråer i en spännande kamp i Counter Strike: Global Offensive, CS:GO.
– Eventet har vuxit till en riktig succé och vi är glada att för tredje gången vara med och bidra till att ge de tävlande lagen de bästa förutsättningarna, säger Johan Wahlberg, marknad och försäljningschef på Inet som ställer upp med datorer och servrar.
Fragbite, en av Nordens största webbplatser om datorspel och e-sport, anordnar för tredje året i rad en turnering där Stockholms mediebyråer slåss om ära och prestige. Initiativet har inspiration från Medie-SM i bland annat fotboll och tennis och har idag vuxit till en stor produktion i Nyheter24s e-sportstudio med livesändning och kommentatorer.
– Vi är otroligt stolta över utvecklingen, säsong tre är vår största satsning hittills med tio tävlande lag. Det är riktigt kul att bjuda in våra branschvänner så de kan tävla i den sport vi kan mest om och det är ingen hemlighet att alla byråer avsatt arbetstid för tjuvträning. Även om tävlingen är för skojs skull står naturligtvis mycket prestige på spel, säger Daniel Pereaux, projektledare på Nyheter24.
Medie-SM livesänds på https://go.twitch.tv/fragbitelive, 12 oktober 16:00-00.00.
Bilden är från mega-lan-festen Dreamhack.