Mediamarkt först ut att haka på trenden – Pokemon Go

För att fånga in Pokemon kan man använda Lures (lockbeten). Mediamarkt hakar på trenden och vill nu locka spelare till sina butiker genom att erbjuda gratis Lures.

Under hela söndagen kommer Mediamarkt  var 30:e minut släppa ut lures i varuhusen som lockar till sig Pokémon, som besökarna sedan kan fånga helt fritt.

Alla Media Markts-varuhus från Luleå i norr till Malmö i söder kommer att arrangera ”Pokémon-fester” genom att aktivera så kallade ”lure modules”, som går att köpa i appen. Nära varje varuhus, varje halvtimme, under varuhusens öppettider, denna dag kommer nya Pokémons att dyka upp. Detta görs för att fira att ”Pokémon GO” har lanserats i Sverige och Media Markt vill gärna att alla spelare ska fånga så många Pokémons som möjligt i varhusen och samtidigt ha roligt. Varhusen kommer vara väl förbredda för att erbjuda passande tillbehör och annat nödvändigt till alla spelare. Allt för att hjälpa fansen att ta sig runt snabbt och effektivt för att fånga så många Pokémons som möjligt.

“Vi på Media Markt är passionerade över alla typer av innovationsprodukter och tjänster som gör vardagen enklare och roligare, som Smarta hemmet, Virtual reality och augmented reality som spelet baseras på”, säger Felipe Briones, Online & Digital Marketing Manager

Så iväg till närmaste Mediamarkt för att fylla på med fler Pokemon.