Mattias är ny COO på Epicenter

Mattias Hansson och ett team av erfarna medarbetare kommer att leda den fortsatta utvecklingen av Epicenter i Stockholm.
”Känns fantastiskt att välkomna Mattias Hansson till teamet, som har så gedigen erfarenhet inom allt från innehåll, digital utveckling till marknadsföring och service, säger VD Patrick Mesterton” som nu kommer fokusera på att leda utvecklingen av konceptet på andra platser i världen där Epicenter Stockholm fortsatt kommer vara förebild för de nya etableringarna.
”Jag är mycket glad för att börja jobba tillsammans med teamet på Epicenter. Service och marknadsföring var mitt huvudsakliga uppdrag för ABBA The Museum – den kunskapen kommer nu till användning på Epicenter. Och på Hyper Island jobbade jag nära de absoluta topparna inom digital utveckling och jag ser nu fram emot att få vara mitt i den digitala innovations-revolutionen igen. En miljö jag kan, saknat och älskar”, säger Mattias Hansson, ny COO för Epicenter i Stockholm.
Epicenter är en plats där digitala bolag och storföretag samlas för att samarbeta, dela kunskap och utveckla nya affärer. En plats, där alla medlemmar i Epicenter förväntas bidra till den gemensamma utvecklingen i nätverket. Dagligen utforskas nya arbetssätt, nästa generations teknik, ledarskap, idéutveckling och affärsmodeller. Mattias Hansson och ett team av erfarna medarbetare kommer att leda den fortsatta utvecklingen av Epicenter i Stockholm.