Mårten Lundberg är ny kommunikationschef på telekombolaget Tre

Mårten Lundberg, byråchef på Reformklubben, blir ny kommunikationschef på telekombolaget Tre. I bagaget har han 19 års erfarenhet från pr- och kommunikationsbranschen.

Mårten Lundberg har en gedigen erfarenhet som konsult i pr-branschen med bakgrund från flera större byråer, bland annat som byråchef för Reformklubben och vd för Grayling. Han har även arbetat suttit i branschorganisationen Precis styrelse. Mårten har under våren varit uthyrd på deltid till Tre.

Jag slogs direkt av energin och stämningen på Tre. Utmaning, innovation och tillväxt ligger i företagets DNA, vilket ligger nära den typen av bolag jag jobbat med. Jag hoppas kunna bidra till företagets framgångsresa med min breda erfarenhet från kommunikation och olika branscher, säger Mårten Lundberg.

I tjänsten ingår ett ansvar för att ytterligare utveckla intern och extern kommunikation på Tre inklusive pr, public affairs och hållbarhetsfrågor.

– Mårten har redan blivit ett viktigt stöd till ledningen i olika kommunikationsfrågor. Uppdraget är att få Tre ännu mer engagerad i det offentliga samtalet och stärka relationerna och dialogen med våra viktigaste målgrupper, säger Johan Johansson, vd på Tre.

Mårten tillträder rollen som kommunikationschef efter midsommar.