Marknadschef från Canon tillträder som COO & Co-Founder i Need Insights

Roel Lammers tillträdde den 5 november 2015 som COO & Co-Founder i test- & analysföretaget Need Insights. Roel har de senaste tio år varit verksam inom marknadsföring och försäljning hos Canon Svenska AB och har tidigare erfarenhet av Market Research hos Opticom och Sony.

Affärskonceptet till Need Insights har utvecklats av Jason McMillion, och bygger på att ge företag nya insikter genom användandet av eye tracking teknologi.

Need Insights är en helhetsleverantör inom eye tracking tjänster. En specialitet som Need Insights har utvecklat är first Impression eye tracking-tester, som mäter värdet av det första intrycket.

Läs också: “Det är ändå hur kunden uppfattar budskapet som är avgörande”

-Det är enormt roligt att kunna hjälpa bygga vidare på detta intressanta affärskoncept. Som marknadsförare vet jag hur svårt det är att komma igenom bruset och hur mycket beslut man oftast tar på ren känsla. Våra tjänster hjälper företag att ta bättre beslut genom att förse de med insikter baserat på data. Då Return On Investment vid all marknadskommunikation är enormt viktigt, ?nns det stor efterfrågan att öka effektivitet av sin kommunikation – digital via hemsida, banners, analog i butik eller på print, säger Roel Lammers.

-Jag är mycket glad att ha Roel som business partner i bolaget. Vi började få så pass mycket traction att det blev svårt att göra allting med det nuvarande teamet. Roels tidigare erfarenhet av den multinationella affärsvärlden är av stort värde för oss och kommer kunna vidare utveckla Need Insights i en ännu högre takt än vi redan har, kommenterar Jason McMillion.