Vi har stängt från 1 april 2020
Keymetrics

Marknadens viktigaste nyhetsbrev för digital framgång

Vi på Dagensanalys.se skriver dagligen om digitala trender. Vår ambition är att alla som läser skall kunna hålla sig uppdaterade och lära sig något när de besöker vår nyhetssajt.

Vi lanserade nyligen vårt digitala nyhetsbrev DA4 där vi sammanfattar de viktigaste digitala nyheterna med en analys på två A4 sidor varannan vecka. Det första brevet går ut idag.

”De områden som vi fördjupar oss i denna gång är heta ämnen som Mobile Only, rörliga annonsformat, reklamblockerare samt Native och Content Marketing. Vi ger en analys om hur dessa trender påverkar oss alla och hur skall man agera för att nå digital framgång”

Flera har redan tecknat en prenumeration då digital marknadsföring är framtiden och det är viktigt att samla all kunskap som man kan för att kunna göra bra beslut.

Det är inte försent att teckna upp och ta del av DA4, Marknadens viktigaste nyhetsbrev för alla som arbetar med digital marknadsföring.

Vi kommer under 2016 bjuda alla prenumeranter på specialrapporter med en analys, som exempelvis vår rapport om svenska folkets sociala medievanor och våra rapporter om reklamblockerare.

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.