Malin Bodolla går till Litium

Litium har rekryterat Malin Bodolla till rollen som CMO. Malin har tidigare arbetat i företag som Klarna, LinkedIn och Adobe och kommer närmast från en tjänst som CMO på Pedab.

Hon tillträder rollen på Litium den 1 september 2019.

För att ta nästa steg på vår tillväxtresa bygger vi nu en marknadsorganisation i världsklass. Genom effektiv och kreativ marknadsföring ska Malin Bodolla, med sin gedigna erfarenhet, utveckla Litiums varumärke och digitala närvaro. Rekryteringen blir även ett viktigt led i vårt internationaliseringsarbete, säger Litiums vd, Henrik Lundin.

Malin har 20 års marknadserfarenhet från IT och tech och kommer närmast från Pedab. Under det senaste decenniet har hon arbetat med digital transformation och effektiv, kundorienterad marknadsföring, med starka varumärken som Klarna, LinkedIn, Adobe och Cap Gemini.

Den digitala handeln är otroligt viktig och samtidigt en utmaning för många företag idag. Litium är perfekt positionerat för den nordiska marknaden, där man utmanar de stora, internationella företagen med verksamhetskunnande och lokal närvaro. Jag ser fram emot att, med Litium, hjälpa fler företag att lyckas i den stora omställningen till en ny, digital värld av handel, säger Malin Bodolla som tillträder tjänsten som CMO på Litium den 1 september 2019.