Integrationen ska förenkla e-handlarens uppstartsprocess och gör att de på ett smidigare sätt kan välja och installera Klarnas betalningslösningar.

“Vi är stolta över att ha blivit utvalda till att vara en av de integrerade betalningslösningarna i den senaste versionen av Magento Commerce-plattformen. Vårt partnerskap utvecklas i takt med den stora och växande efterfrågan från e-handlare, vilket är ett kvitto på kvaliteten i våra flexibla, säkra och smidiga betaltjänster. Vår gemensamma vision att erbjuda exceptionella kundupplevelser genom att minska friktionen i samband med betalning kommer att medföra en förbättrad konverteringsgrad och ett ökat genomsnittligt ordervärde för e-handlarna,” säger Michael Rouse, Chief Commercial Officer på Klarna.

E-handlare kommer att kunna integrera en eller flera av Klarnas produkter baserat på lokal tillgänglighet, behov och kundpreferens. Betala direkt omfattar banköverföring och direktbetalning. Betala sen tillåter kunderna att betala varor upp till 30 dagar efter leverans via faktura, vilket innebär att kunderna kan få se och prova varan innan de betalar för den. Dela upp gör det möjligt för kunder att sprida kostnaden för sina inköp över tid till låg ränta, vilket ger dem flexibilitet och ökad köpkraft.