Louise ska hjälpa Solidtango att locka fler tittare

Att det krävs en solid videoplattform och bra innehåll för att bli framgångsrik i sin TV-satsning på Internet är en självklarhet. Men ibland finns det inte kunskap eller resurser till den viktiga marknadsföringen. Det ska Louise Nordqvist, nytillträdd Customer Success Manager hjälpa Solidtangos kunder med.

En solid videoplattform och bra produktion är grundförutsättning för att lyckas med TV-sändningar på Internet, men ingen garanti för att få många tittare.

Detta är bakgrunden till att Solidtango i dag presenterar sin nya medarbetare Louise Nordqvist i rollen som Customer Success Manager.

I egenskap av Customer Success Manager ska Louise hjälpa Solidtangos kunder att locka fler tittare till sitt innehåll i form av livesändningar och video.

“Vi har kunder som är duktiga på att jobba med TV på nätet men vi har över tid sett ett behov av att tillföra kunskap och resurser när det kommer till marknadsföring. Det är därför med stor glädje vi i dag presenterar Louise som en resurs att nyttja för våra kunder”, säger Johan Lundqvist, VD på Solidtango