L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa

Wavemaker får förnyat kontrakt för utveckling, implementering och inköp av media, content och teknik för L’Oréal

L’Oréal eftersökte i somras en nordisk partner för samarbete kring nästa fas av den digitala och tekniska transformationen. Nu har FMCG-jätten beslutat att förlänga avtalet med Wavemaker som i mediebyråpitchen presenterade en integrerad vision för L’Oréals marknadsförings- och teknikambition tillsammans med ett nordiskt team anpassat till deras behov.

E-handel, innehåll och data är viktiga tillväxtverktyg som ska möjliggöra för oss att nå våra mål under de kommande åren. Vi behöver en partner med rätt expertis, praktisk erfarenhet och nätverk som kan ta L’Oréal till nästa nivå på denna resa. Självklart kände vi redan till kvaliteten och passionen hos det team vi arbetar med dagligdags på Wavemaker, men under hela processen lyckades de föra nya vinklar, idéer och partners till bordet. Det var väldigt uppfriskande och vi är mycket nöjda med utfallet, säger Nick Buckley, Nordic CMO på L’Oréal.

L’Oréal är en fantastisk partner att arbeta och utvecklas med och vi kommer fortsätta att investera i stark kompetens för att L’Oréal ska få maximal avkastning på sina marknadsföringssatsningar och en än mer positiv tillväxt, säger ledarduon Cecilia Sundström, vd, och Lina Lindén, vice vd, på Wavemaker.