Liv lämnar VD-posten på Starcom för Facebook

Liv Sandberg blir byråchef på Facebook. Hennes nya jobb på Facebook får titeln Head of Agency. Hon kommer att ansvara för alla byråsamarbeten och byråaffärer för Facebook i Norden.

Jag har varit en del av den fantastiska Starcom-familjen de senaste 20 åren. Det har varit en fantastiskt spännande och rolig resa. Den 10 augusti kommer jag att lämna rollen som VD för Starcom Sverige. Nya utmaningar väntar, men självklart är detta ett tudelat beslut då jag idag har världens roligaste jobb, säger Liv Sandberg.

Göran af Klercker, CEO för Publicis Media, kommer vara tf VD från och med augusti, tills en ny VD är på plats. Vem som tar över permanent är inte klart men rekryteringsprocessen har påbörjats.

– Liv är en underbar person och en mycket uppskattad ledare så det är jättetråkigt både på ett personligt plan och för bolaget. Rekryteringen för att hitta en ersättare pågår och under tiden har vi ett urstarkt ledarteam på plats som driver den dagliga verksamheten framåt och deras största fokus är även att fortsättningsvis leverera strategier i toppklass med lösningar som inte bara når ut utan även in, Göran af Klercker.

Rollen är ny på Facebook så än så länge är inte alla arbetsuppgifter ristade i Facebook Workplace.

Här hittar du henne på Linkedin.

Bild: Starcom