Liseberg satsar på Apple TV med attraktionen Aerospin

Aerospin är Lisebergs senaste åkattraktion som vi lite äldre bör hålla oss borta ifrån, stor kräkvarning. För att marknadsföra attraktionen har Liseberg tagit fram ett spel som bland annat finns att hitta i Apple TV.

Som du kan se i nedan klipp är målet att göra så många spinn med ditt flygplan som du bara kan.

Spelet som nu finns på Apple TV har samma mål – att göra så många spinn som möjligt och tävla med dina vänner. De som får flest poäng får vara med i finalen.

“Sverige har hög teknisk mognad och våra gäster är snabba att ta till sig ny teknik. Därför är det viktigt att Liseberg har en hög utvecklingstakt även digitalt,” säger Markus Ruotsalainen som är chef för Lisebergs digitala kanaler.

Anderas Andersen, som är VD för Liseberg, är inte orolig för att gästerna nu kommer att stanna hemma i TV-soffan för att uppleva AeroSpin istället för att besöka den fysiska nöjesparken.

“Nej, det blir aldrig samma sak! Vem vill sitta i soffan och mes-flyga i Business Class utan turbulens när man kan snurra som en torktumlare IRL?!”

Så här beskriver Liseberg sin åkattraktion:
“I århundraden har människan drömt om att lära sig flyga. Många har försökt – nu är det din tur! Pröva dina vingar och få din egen flygmaskin att snurra om du kan, vill och vågar i sommarens nyhet AeroSpin – ett kittlande flygäventyr högt i det blå. Tävla med dina vänner om vem som lyckas göra flest spinn eller bara njut av en spektakulär utsikt 35 meter över nöjesparken.”

Behöver du hjälp med dina kampanjer så ska du klicka här.