Lindex stärker sin företagsledning – rekryterar ny CIO

Annika Elfström blir ny CIO på Lindex och medlem i koncernledningen. Annika kommer närmast från rollen som digital transformationschef på Stena Rederi AB och tillträder sin nya tjänst den 1 juni.

Annika har haft flera ledande positioner inom Stenakoncernen sedan 2002, senast som digital transformationschef och innan dess olika chefsroller inom teknikutveckling och innovation.

Vi är mycket glada över att kunna välkomna Annika Elfström till Lindex. Annika har gedigna kunskaper inom digital transformation och IT samt ett innovativt förhållningssätt med fokus på affärsnytta. Med Annika i koncernledningen kommer vi kunna skapa ännu bättre förutsättningar för Lindex framåt, säger Susanne Ehnbåge VD för Lindex.

Annika ska tidigare ha drivit framgångsrikt utvecklings- och förändringsarbete och har ett stort intresse för hur ny teknik kan skapa nya värden.

Jag är mycket förväntansfull och ser fram emot att få börja på Lindex och bidra med min erfarenhet. Lindex är ett spännande varumärke med stora ambitioner och i en intressant utveckling. Tillsammans med alla mina nya kollegor ska vi fortsätta driva och utveckla Lindex IT-verksamhet och leverera effektiva lösningar såväl internt som till Lindex kunder, säger Annika Elfström.