Life of Svea rekryterar Isabella Jedler

Life of Svea hjälper varumärken att nå och engagera en köpstark och renodlad målgrupp, kvinnor mellan 20-45 år. Med våra medier, profiler och plattformar som bas skapar vi kreativa lösningar som skräddarsys efter kundens behov. Life of Svea driver bl.a. siterna Allt för Föräldrar, Bröllopstorget och Familjeliv.

Isabella Jedler med sina 85 000 följare på instagram, en bloggkarriär i bagaget och erfarenhet av att jobba med influencerkampanjer kommer vara den perfekta personen att bygga vidare på vår influenceraffär.

“Vi är oerhört glada att få ombord Isabella som med sin bakgrund som både influencer och som ansvarig för att skapa riktigt vassa kampanjer för kunder kommer vara en viktig spelar för att utveckla våra influneceraffär. Med en djup förståelse för vad som gör en framgångsrik influencerkampanj kommer Isabella starkt bidra till bra upplägg för våra kunder,” säger Daniel Mälsjö, VD Life of Svea.

Life of Svea har en starkt engagerad målgrupp där relevant content är avgörande. Genom att komplettera vår redan starka ställning inom Native med ett ännu bättre influencererbjudande kommer vi flytta fram våra positioner ytterligare.

Att börja jobba på LOS känns fantastiskt roligt och ett naturligt nästa steg för mig. Det finns verkligen en stor potential för utvecklingen av influencer affären och att få bidra till branschens utveckling är verkligen någonting som driver mig. Dessutom är hela teamet på Life Of Svea ett riktigt härligt, positivt, kunnigt och driftigt gäng som man gärna ansluter sig till, säger Isabella Jedler, Head of Influencer, Life of Svea.