Ledigheten är över och det är dags att motvilligt gå tillbaka till jobbet

Det är så segt att vakna upp tidigt igen för att gå till jobbet så här efter julledigheten. Under arbetsdagens första timmar känns det bra att vara på plats vid skrivbordet igen, men redan klockan två är jag trött och vill gå hem. Längtar efter att få  lägga mig på soffan och titta på Netflix med en bit julskinka på knäckebrödsmackan, så att känslan sitter kvar längre.

Det är ju inte bara jag som känner så här hör jag under fikastunden på jobbet.

För att kollektivt rycka upp oss kan vi använda oss av Alejandro Fuentes Bergström härliga exempel – Post-it Peppin.

Eller varför inte vara jobbigt superglad så att du chockar alla andra på jobbet som går omkring med sänkta huvuden, bara för att jävlas lite (vilket gjorde min dag lite roligare).

Eller titta på detta klipp från Saturday Night Live. Vet inte vad det är med The Kardashians som jag tycker är så roligt, men skoj är det.

Har du några andra pick-me-up-exempel som du vill dela med dig av? Maila oss!