Låt inte kostymen hindra dina moves på dansgolvet

Har du känt dig hindrad att svänga loss på dansgolvet för att din kostym kommer gå sönder? Då ska du titta på denna film där balettdansare visar hur en kostym bör sitta på riktigt.
Det hela är en reklamfilm från skrädderiet Oscar Hunt, producerad av Melbourne-baserade produktionsbolaget Wildebeest. Under två minuter genomför balettdansaren Chris Rodgers-Wilson en dance-off mot Oscat Hunts delägare Jules Lichstenstein. Båda är givetvis klädda i skräddarsydda kostymer som matchar de båda männens respektive personlighet.
Poängen är givetvis att såväl balettdans som mer disco-anpassad dans kan utföras i kostym, förutsatt att kostymen sitter rätt. Dessutom vill företaget visa att personlig stil inte behöver vara rätt eller fel, och på intet sätt hindra dig i vad du vill göra.
Chris Edwards, General Manager på Oscar Hunt, sa i ett uttalande att: ”Även om vi inte uppmuntrar de extrema danser som visas i filmen när du bär kostym – visar videon att en välskuren kostym inte hindrar dina rörelser, eller dina möjligheter att ta en svängom”.
Samtidigt är det ett innovativt och roligare sätt att visa upp kostymer än de mer klassiska reklamfilmer vi är vana att se, där stiliga män hälsar på andra stiliga män iförda stiliga kläder medan de uppvaktar stiliga damer. Dessa är helt enkelt ganska kliché, och det är dags för lite mer innovativa sätt att visa upp kostymer. Det är inte bara ett stelt middagsplagg, utan en flexibel och användbar klädsel att bära till flera olika tillfällen.