Lär dig om Gamification i talent management

Många pratar om gamification och möjligheterna som det ger att skapa engagemang hos konsumenter och användare. Men hur fungerar det egentligen i talent management sammanhang? Passa på att lära dig från två av Sveriges främsta gamification-experter.

Att göra olika företeelser mer likt spel är grunden i gamification, men det är mer komplext än så. Det handlar om en kombination av psykologi och teknikutveckling där målet är att stimulera engagemang och påverka inställningar och motivation. Till följd av dess effektivitet i att engagera kunder har många även börjat snegla på hur principerna kan användas för att attrahera och behålla kompetent personal.

Nu bjuder utbildningsföretaget F Nation in till kunskapsfrukost, där gamification-experterna Frida Monsén från Meet In Grid och Daniel Wägerth från Shortcut kommer beskriva och berätta hur gamification framgångsrikt kan användas i rekrytering och talent management.

Torsdag den 7 september kl. 9:00-10:00 (frukost från kl. 8:30) är du varmt välkommen till Fotografiskas lokaler i Stockholm. Kunskapsfrukosten är helt gratis och du anmäler dig här!

Jobbar du inom Tech, HR eller är ledare på ditt företag är det här ett tillfälle du inte får missa!