Lagom till semestern kan du köpa Gameband till Minecraft

Gameband är skapat av Now Computing, tillsammans med Mojang för att Minecraft- spelare enkelt ska kunna ta med sig sina Minecraft världar, data och inställningar var de än går. En bra grej att ha med sig på semestern helt enkelt.

“Hela idén till Gameband kommer från spelarna själva. Spelarna letar efter en lösning för att enkelt kunna ta sina spelupplevelser med sig. Minecraft spelare lägger ner stor tid och energi i sitt skapande och Gameband + Minecraft låter dem enkelt koppla in och få tillgång till hela sin Minecraft upplevelse vart de än går”, säger Feargal Mac Conuladh, VD för Now Computing.

“Vi har spenderat många år att ta fram en rad produkter som ger spelare nya sätt att interagera med Minecraft, och Gameband passar perfekt!”, Säger Vu Bui, COO på Mojang. “Det är en unik produkt. Den Redstone-inspirerade designen ser riktigt häftig ut. Så det är även ett roligt sätt för spelare att visa lite Minecraft kärlek på handleden. Men Gameband är mycket mer än så. Den erbjuder en riktigt cool funktion. Att du kan bära dina världar med dig från dator till dator. Jag är verkligen stolt över att ha arbetat med det här. Och är säker på att spelarna kommer gilla produkten!”

Varje Gameband kommer förinstallerat med fantastiska kartor från Minecraft legenderna Sethbling, Hypixel och Dragnoz.

Gameband lanseras i Europa under Minecon 4-5 juli och i Sverige den 6:e juli hos Webhallen och GameStop.
Gameband kostar från 990 SEK.