Kristin tar över rollen som Video Manager på Schibsted

Kristin Lewander, idag Client Manager på Schibsted Sales & Inventory, kliver nu över i rollen som Video Manager.

I den nya rollen ligger fokus på att utveckla och stärka Schibsteds rörliga erbjudande mot kunder och samarbetspartners.

Då rörligt är ett av de starkast växande formaten för våra kunder är det ett otroligt viktigt fokusområde för oss framåt. Att ha hög kompetens inom rörligt blir därför helt avgörande. Vi är oerhört glada att Kristin Lewander, med erfarenhet av rörligt från både köpsidan och säljsidan, har valt att ta sig an rollen som Video Manager, säger Joakim Flodin, vd (tf) och försäljningsdirektör på Schibsted Sales & Inventory.

Med mångårig erfarenhet från branschen – först på mediebyrå, sedan elva år på TV4 och nu närmast tre år som Client Manager på Schibsted Sales & Inventory – ser Kristin Lewander positivt på den nya rollen.

Vi jobbar aktivt med att erbjuda en säker och kvalitativ annonskontext för att garantera att våra annonsörer syns i den mest trovärdiga miljön för hela Sverige. I kombination med vår höga räckvidd och unika data är vårt erbjudande ett av det starkaste på marknaden. Vi ser även att det fortsatt kommer att vara extremt viktigt att vara transparent mot våra kunder och byråer. Vi ger våra annonsörer full transparens och trygghet i köpprocessen med hjälp av rörliga mätningar från MMS, som i övrigt är ett kvitto på att bland annat Aftonbladet TV tveklöst levererar i nivå med de klassiska TV-husen. Vi är marknadsledare inom vårt område och det ska vi fortsätta vara, säger Kristin Lewander.