Kommer du ihåg Second Life? Företaget Virtway har gjort en make-over riktad till företag

Det som är så häftig med entreprenörer är att de sällan sitter still. Med nya utmaningar följer alltid nya lösningar, även om de egentligen är rejält gamla.

Den här gången är det företaget Virtway, med inspiration från Second Life, som tagit fram en virtuell miljö med avatarer och allt.

Idén är att ge “en personligare och mer underhållande lösning för att hålla onlinebaserade evenemang och möten”.

En av bolagets tidiga kunder har gått med på ett citat: ”Vi är medvetna om den nuvarande komplexa miljön. Därför har vi på DuPont Sustainable Solutions påskyndat processen och börjat använda oss av innovativa digitala alternativ som gör att våra kunder kan upprätthålla kontinuitet i sina nuvarande projekt. I den processen har vi identifierat en stor fördel med Virtway: det är en virtuell plattform som gör att träningar, möten och evenemang kan hållas på ett mycket interaktivt, roligt och effektivt sätt. Stort tack till Virtway för deras fantastiska verktyg och den utomordentliga flexibiliteten i att tillgodose våra behov på ett agilt sätt ”, förklarar Marcelino Garcia, Business Development Director på DuPont DSS.

Gissar att du nu är nyfiken på hur det ser ut. Bara spana in nedan klipp: