Klockan som jag verkligen vill ha får en uppdatering

Om det är en sak som jag vill ha i år så är det en Apple Watch med stöd för LTE. Tyvärr fick klockan redan från start problem med att koppla upp sig till mobilnätet men nu ska det vara fixat i senaste uppdateringen. Fast vill jag vara uppkopplad hela tiden?
Okej, Apple Watch 3 som har stöd för LTE finns inte ens att köpa i Sverige, ännu. Men när den gör det så kommer jag att stå först i kön för den vill jag ha.
Tänk att ha med dig allt ut  på joggingrundan, på handleden. Att inte behöva koppla ned när du ska in i simbassängen eller … vänta nu. Om jag har klockan så kommer jag ju alltid att vara uppkopplad även när jag tränar. Och det är egentligen den enda stunden på dagen som jag är fri från allt och alla.
Så köpet av detta tekniska underverk blev plötsligt en filosofisk fråga om jag alltid vill vara uppkopplad till internet och mobilnätet. Svaret är – nej, det vill jag ju inte i skrivande stund men som med allt annat vänjer jag mig nog rätt så snabbt. Vi har alla vant oss vid att livet ska vara uppkopplat, spårat, reklamfinansierat och redo för periodiska uppdateringar.
Apple Watch 3 med LTE är ju ändå bara en till pryl i min samling av iPhone, Macbook, Shuffle och iPad. Vi ses i kön utanför Webhallen!