CNN anlitar Karin Nelsson för att bevaka valet i USA

Analyschefen från Inizio, Karin Nelsson, har åkt över havet för att hjälpa CNN att bevaka och analysera valspurten i USA.

Hur kommer det sig att du ska åka?

Vi har varit i USA vid flera tillfällen och fått presentera hur vi arbetar med Schibsted/Inizios opinionspanel. Flera mediehus, undersökningsföretag och forskare har visar stort intresse. Vårt recept med korta enkäter utan incentives, statistisk analys och hur vi rekryterar panelister har väckt uppmärksamhet. Ett av företagen som jag haft kontakt med är CNN som har bjudit in mig för att medverka i deras analysteam över valet.

Hur känns det nu när du är på plats?

Det är väldigt roligt och spännande. Jag har sett fram emot detta länge och förberett mig, så på ett sätt är det skönt att vara här och komma igång.

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser fram emot att få frossa i amerikansk politik och opinionsundersökningar.