Youtube Red ska locka tittare med Karate Kid

Kommer du ihåg dagen då du bad och bönade till mamma och pappa att du skulle få börja på Karate? Det gör nog flera av oss som var tonåringar när vi för första gången såg Karate Kid på bio. Nu är Danny LaRusso (Ralph Macchio) and Johnny Lawrence (William Zabka) tillbaka i serien Cobra Kai.
Cobra Kai kommer att spelas in med filmens originalskådespelare, som nu självklart vuxit upp. Istället för att direkt bråka med varandra har de öppnat upp konkurrerande Karate-skolor som hamnar i luven på varandra.
“Cobra Kai​ will be a true continuation of the original films — packed with comedy, heart, and thrilling fight scenes,” står det i pressmeddelandet.
Helt plötsligt fick Youtube Red min uppmärksamhet för nu finns det något som lockar. Så ja, jag kommer att skaffa ett abonnemang för att kunna titta på Cobra Kai.
Youtube Red är en enorm satsning från Google som ska locka över tittare från Netflix, HBO, Hulu och fler. Enligt den interna statistiken har Yotube Red redan ackumulerat över 250 miljoner visningar med sina serier och 27 filmer.