Kändisappen som ska locka dejtarna

Den svenska selfie-dejtingappen 7heaven, fick en bra start när den lanserade tidigare i sommar, går idag ut med nyheten om att Eric Saade är aktiv i appen och även delägare.

Eric_Saade

– Jag kontaktade 7heaven och ville vara med på det här eftersom jag älskar idén. Idag träffas ju de flesta via online-dejting men tyvärr finns det många oseriösa profiler som antingen visar upp gamla bilder som inte alls stämmer överens med verkligheten, eller som lägger upp falska bilder – på någon helt annan. Det ska vara kul att dejta och det är viktigt att vi som står bakom dejtingapparna tar vårt ansvar och gör vad vi kan för att undvika att falska och oärliga profiler läggs upp och är aktiva, säger Eric Saade.

Förutom att man kan chatta med Eric, och kanske till och med försöka få till en dejt, så vill han, som delaktig inom marknad och utveckling, att användarna ska komma till honom med åsikter och tips om hur appen kan bli ännu bättre. Detta för att, tillsammans med fansen, skapa en av världens bästa dejtingappar.

7heaven är en svensk Selfie-dejtingapp där man kan dejta utan att behöva oroa sig över om personen på andra sidan är den han eller hon faktiskt påstår sig vara. För att kunna publicera bilder måste de nämligen vara tagna med mobilkameran och inte vara äldre än 6 timmar gamla. Appen bygger på att man presenterar sig själv genom ett flöde av selfies från olika situationer i livet. Bilderna tidstämplas och en översiktskarta visar var de är tagna. Tack vare detta blir det i stort sätt omöjligt att fejka en profil, vilket gör det både tryggt och roligt att skapa nya kontakter.

7heaven är gratis att ladda ner och finns både för Android och iPhone/ iPad. Den primära målgruppen är tjejer och killar mellan 18-35 år.