Jönköping omfamnar Pokemon Go – samtidigt som jag redan tröttnat efter bara en helg

Under konceptet Sommaronsdag arrangerar Jönköpings en av Sveriges första Pokémon GO meet up – samtidigt som jag redan tröttnat.

– Vi har blivit sponsrade med ”lures” som drar till sig Pokémons, så det är här du ska vara på onsdag eftermiddag om du spelar i Jönköping!, säger Anna (på bilden) som är fritidsassistent på Kultur- och fritidsförvaltningen i Jönköping.

Under onsdagen den 20/7 kl 14-19 kommer en av Sveriges första Pokémon GO meet up att arrangeras på Tändsticksområdet i Jönköping. På plats får du chans att träffa andra spelare, köpa mat från foodtrucks, vara med i tävlingar och lyssna på livemusik. Några av artisterna om kommer att uppträda från scenen är, Dani M, Kiihjano och Known as Beppe. Du kan även träffa vloggare och vara med i youtubeverkstaden eller titta på film på youtube- filmfestivalen.

Med andra ord omfamnar Jönköping hypen om Pokemon Go samtidigt som jag och säkert flera andra redan börjat tröttna. Visst kan man springa runt på stan och leta Pokemon men efter ett tag känns det segt och meningslöst. Det var kul en helg men nu räcker det för mig.