Jonas och Mårten går till Plexian

Plexian gick i våras ut med nyheten om att fler  konsumenter kommer få tillgång till Edge. För att fylla Edge med upplevelser och erbjudanden har bolaget nu stärkt sitt kommersiella team.

Jonas Tönnberg har erfarenhet av att bygga relationer för bolag som EuroBonus medan Mårten Hansson tidigare haft olika roller inom detaljhandeln.

”Enligt min erfarenhet, som arbetat med lojalitet väldigt länge nu, är att många bolag ironiskt nog utgår från sig själv snarare än kunden när man sätter upp en kundklubb eller ett lojalitetsprogram. Resultatet blir då dessvärre sämre för både bolaget och kunden. Istället behövs det en förändring i relationen mellan affär och kund, där fokuset utgår från kunden. Det är inom detta området jag kan tillföra mest värde till Plexian, genom att utöka det nätverk av handlare som ligger till grund för de erbjudanden som användarna ska matchas med via AI. För mig var mixen av teknisk innovation och transparens i erbjudandet det som lockade med att få arbeta med Edge och vara en del av den resa som förhoppningsvis kommer att ändra sättet vi konsumerar på.” – säger Jonas Tönnberg, Head of Merchants, Plexian.

”Spännade och utmanande att vara med på resan och arbeta med en produkt som inte bara har handlarens bästa i fokus utan även partners och inte minst konsumenten. Just relationen mellan handlare och konsument, med fokus på ärlighet, skulle jag säga att Plexian gör på ett mer unikt sätt jämfört med andra bolag när jag tittar mig omkring. Att kunna rikta relevanta erbjudande till rätt kund och i rätt tid är något som många har försökt tidigare men det är svårt att få till så det känns klockrent. Nu känner jag att Plexian är på rätt spår med Edge, en fantastisk möjlighet och verkligen en win, win, win.” – säger Mårten Hansson, Head of Partners, Plexian.