JMW ingår nordiskt partnerskap med världsledande Golin – bildar JMWGolin

JMW ingår i partnerskap med det världsledande kommunikationsnätverket Golin. JMW byter också namn till JMWGolin och blir nordisk hub för ett nytt integrerat erbjudande.
– Vi är oerhört glada över att kunna presentera en nystart på den svenska och nordiska marknaden med JMWGolin. Tillsammans kan vi erbjuda en ny form av integrerad kommunikation inom PR, digitalt och content och därmed stärka våra uppdragsgivares relevans och synlighet i Norden, säger Fred Cook, tidigare VD och nu styrelseordförande på Golin.
Golin är ett av de större kommunikationsnätverken, med över 50 kontor över hela världen. Nätverket var först ut av de tidigare traditionella PR-byråerna att ställa om sitt erbjudande till kanaloberoende kommunikation och har sedan dess vuxit på den europeiska marknaden.
– Det här känns så spännande att jag nästan tappar andan. Jag har stor respekt för Golins globala kompetens och erbjudande. Redan i den inledande dialogen kände vi en ”perfect match”. Vår gemensamma syn på kreativitet och kommunikation tillsammans med delade värderingar gjorde beslutet att gå in i ett internationellt sammanhang enkelt, säger Björn Mellstrand, grundare och styrelseordförande JMW.
JMW ägs av styrelseordförande Björn Mellstrand, VD Louise Leo och kreatörerna Joakim Karlsson och Samuel Garlöv. Samtidigt med att partnerskapet inleds går Sofia Heidenberg, en gång grundare av Golin i Sverige, in i JMWs styrelse, där även ägarna och Daniel Berg, VD Scream Mediabyrå sitter.