Jätte inom e-sport tar över Stockholm

I augusti månad 2020 kommer världens största e-sporttävling arrangeras i Stockholm Ja, vi pratar om Dota 2 International. Samla teamet för här kan du marknadsföra både prylar och tjänster.

Det är tionde gången som tävlingen hålls och prissumman kommer att locka spelare från alla världens hörn till Stockholm. Prissumman ligger närmare på över 300 miljoner kronor.

Vi är glada och hedrade att vi i global konkurrens lyckats få detta prestigeevenemang till Stockholm och Ericsson Globe för sitt 10-årsjubileum, och extra kul är det att e-sportvärldens blickar än en gång får riktas mot vår huvudstad, kommenterar Marie Lindqvist, vd Stockholm Live.

Om ditt företag har e-sport som en kanal för att nå era målgrupper är det nu du ska börja ladda. Förfester, efterfester, freebies, stå utanför arenan, annonssamarbeten och så mycket mer.

Så redan nu bör du ta stora röda pennan och markera 18 augusti 2020 i din kalender.

Här kan du läsa mer från Dota International.

Om Dota

Dota 2 är ett strategispel där varje lag består av fem spelare. Varje match tar mellan två till tre timmar och matchvinnare är den som är bäst av tre ”perioder”. 18 lag kommer att kvalificera sig till tävlingens huvudarrangemang 2020 och vinnare kommer att vara den som är bäst av finalens fem perioder.