Jan Tallroth går till Onemotion IMC

Kommunikationsbyrån Onemotion IMC anställer Jan Tallroth. Fokus kommer ligga på utveckling av nyckelkunder till byrån, men även byråns interna arbetsprocesser.
Onemotion IMC arbetar med integrerad marknadskommunikation. Det omfattar disciplinerna reklam, PR och event.
– När jag arbetade på Ogilvy på 90-talet arbetade vi med 360-graders kommunikation, vilket vi då var tidigt ute med i branschen. Tittar man sedan på utvecklingen och hur fragmenterat medielandskapet har blivit har en helhetssyn kring kommunikation blivit mer relevant nu är någonsin. Onemotions integrerade kommunikationserbjudande är en modern tappning av 360-tänket och ligger helt rätt i tiden, säger Jan Tallroth, client director på Onemotion IMC.
– Vi har sökt länge efter en person med Jans bakgrund och erfarenheter det känns därför både roligt och viktigt att vi funnit Jan med bred erfarenhet från både byrå och kundsidan. Anställningen är en långsiktig satsning där Jan kommer bli en kugge i både affärsutvecklingen och kundbearbetningen. Tack vare sina mångåriga erfarenheter i branschen kommer Jan kunna bidra till att utveckla vårt arbete internt och arbetsprocesserna mellan våra olika discipliner, säger Mats Mileblad, VD på Onemotion IMC.