Jämförelsetjänster är dagens vardagshjältar

Vi lever i en materialistisk värld och idag finns det produkter samt tjänster för nästintill allt. Oavsett vilken typ av kvalitet, pris, eller bekvämlighet som man är ute efter finns det många valmöjligheter att välja mellan. Men vilken passar bäst till dig?

Digitaliseringen har gjort att marknaden har blivit allt mer transparent, vilket ger konsumenterna förmånen att själva kunna välja villkor, information och specifika förmåner. Med många möjligheter kommer många val. Det kan vara svårt och tidskrävande att leta på respektive hemsida efter specifika villkor och priser. Det var starten på hur jämförelsetjänster uppstod som lösningen på alla våra problem.

En av fem svenskar lånar inför semestern, så man kan enkelt säga att resor och lån går hand i hand. Snabblån har varit ett stigande intresse de senaste åren, då det är enkelt att låna pengar oberoende av vart du är. Slut på kontot när du är utomlands? Inga problem! Däremot är det skillnad på lån och lån.

Jämför lån
Fair-laan.se är en gratistjänst inom finanssektorn som på flera internationella marknader hjälper konsumenter att jämföra lån online. Med sin tjänst ger det dig som låntagare en grundlig översikt över dina valmöjligheter på ett opartiskt sätt. De strävar efter att göra lånemarknaden mer genomskinlig, tillgänglig och riskfri. De jämför marknadens snabblån så att du enkelt kan se vilket lån som är det mest attraktiva för dig efter dina egna behov. På tjänstens hemsida kan du enkelt skräddarsy ditt eget lån. Sedan kan du klicka dig vidare till en av deras samarbetspartners för att fullfölja lånet. På Fair-laan.se kan du hitta och bli beviljad lån trots betalningsanmärkningar. Du kan även hitta lån som inte använder sig utav UC, vilket kan vara fördelaktigt om du inte vill försämra din kreditvärdighet. Det ökar även chanserna för dig att bli beviljad lån.

Ett annat sätt att spara pengar på semestern är att hitta de billigaste resorna innan du sticker iväg. Om du hittar biljetter till lågt pris, kan du spendera lite extra pengar på upplevelser på resmålet. Det är mycket roligare än att betala för mycket bara för ett par flygbiljetter. Vissa säger att det är inte bara destinationen som är målet, utan resan i sig, men i detta fall är det så.

Jämför resor
Travelmarket är Sveriges största resesökmotor. På sidan hittar du allt du behöver för den perfekta resan. Det är väldigt bekvämt eftersom det går att jämföra både billiga flygresor och hotell på samma sida. Du skriver enkelt och snabbt in var, när och varifrån du vill flyga. Sedan går tjänsten igenom 1000 resebolags webbsidor och kör dem genom interaktiva filter. Kvar blir de flygbiljetter som är de billigaste, bästa samt det snabbaste alternativen efter dina specifika kriterier. Du kan även välja om du endast vill se direktflyg, specificerade allianser, flygbolag och ankomsttid. Det finns paket och charterresor för hela familjen. Samt sista minuten och restresor för hungriga studenter. På sidan kan du även hitta tips på hur man går tillväga för att få så mycket ut av sin resa som möjligt.

Självklart finns det jämförelsetjänster för fler tjänster och produkter än för lån och resor. Det finns många pengar att spara genom att endast lägga ner två extra minuter för att gå via en jämförelsetjänst innan man lägger ner varan i korgen.