“Jag ser stora möjligheter att utveckla bolaget”

Åse Holmberg, tidigare marknads- och kommunikationsdirektör för Tele2 Sverige är nu klar som styrelseordförande för UX-designbyrån Osynlig.

För drygt ett år sedan rekryterades Linus Lennstrand, toppchef från Fishbrain, som ny vd till Osynlig.

Osynlig är ett bolag som framgångsrikt lyckats kombinera två saker som sällan förekommer samtidigt i ett bolag – värdeskapande tjänster som på riktigt gör skillnad för kunden och dess användare – och ödmjuka och kompetenta människor. Med det sagt ser jag stora möjligheter att utveckla bolaget och fortsätta deras resa framåt med fokus på bolagets strategi, paketering och affär, säger Åse Holmberg, styrelseordförande för Osynlig.

Det senaste året har Osynlig ökat teamet med över 50 procent. Fler rekryteringar ska leda till att bolaget under hösten växer vidare med ytterligare nya medarbetare och kunder.

Det känns väldigt bra att välkomna Åse som vår nya styrelseordförande. Vi befinner oss i en intensiv utvecklingsfas just nu och ser fram emot att välkomna flera nya kollegor under hösten. Att få Åse ombord är ett viktigt steg i Osynligs utveckling mot ett mer heltäckande erbjudande. Hennes stora erfarenhet och förståelse för att strategiskt driva bolag och digitala affärer framåt kommer att vara extremt värdefullt för oss de kommande åren, säger Linus Lennstrand, VD, Osynlig.