Jag orkar inte mer Apple!

Först ska jag köpa iPhone 5 för att den är så mycket bättre än fyran. Sen ska jag köpa 6:an för den är så mycket bättre än feman men då kommer en S-modell och sen en SE-modell som gör typ samma sak fast billigare. Och nu en sjua i pianolack, alltså jag orkar inte mer!

iPhone-ägare som nyligen köpt en 6S
smashphone

Så vad ska jag nu göra med min iPhone 6S? Den är ju inte cool längre och jag pallar inte att köpa en sjua. Det här är inte OK av er Apple!

Det här mobilracet är för mycket och hektiskt för min lilla plånbok, den hinner inte återhämta sig. Så fort jag vant mig vid min senaste iPhone dyker det upp minst tre nya i olika storlekar och med egenskaper som man bara måste ha. För vem behöver inte en vattentät iPhone i pianolack?

Så snart jag känner mig inne är jag helt plötsligt ute och vandrar omkring i min ensamhet med en 6S. Snart är jag väl själv på tunnelbanan att inte ha trådlösa hörlurar dinglandes från mina öron.

Så jag har bestämt mig för att alla som ger sig vika för hetsen är loosers. Det är svagt att låta sig bli manipulerad av Apples maskineri och alltid hoppa på det senaste, som den kommer på. Du vet väl att Apple redan har en iPhone 8 klar i sin fabrik. De vill bara först få dig att betala för en iPhone 7, iPhone 7S, iPhone 7 Plus eller iPhone SE plus innan du ska villigt ställa dig i kö utanför butiken för att köpa en iPhone 8. De leker med ditt ha-begär och konsumtionsberoende. Att ha bara för att ha utan egentlig ny nytta så att du kan bidra till Apples växande pengaberg. Du är en looser och Apple är vinnaren.

Fan ta dig Apple – jag vill också ha en iPhone 7 men jag tänker inte ge mig vika, så det så.

#ResistApple