“Jag delar mer än gärna med mig av min kunskap”

Suzan Hourieh Lindberg som är en av Dagensanalys.se skribenter jobbar även med digital marknadsföring till vardags. Vi passade på att fråga Suzan om hennes arbete samt hennes ambitioner som skribent för DA.

Berätta för våra läsare vem du är samt vad du har för bakgrund inom digital marknadsföring?
Jag har arbetat som kommunikationsansvarig på det egna företaget innan jag valde att börja studera webbkommunikation på Medieinstitutet. Det är viktigt för mig att ha ett certifikat på de kunskaper jag har samt att hålla mig uppdaterad kring det senaste i kommunikations- och marknadsföringsbranschen. Framförallt det som rör de digitala frågorna.

Hur kom du först i kontakt med Dagensanalys.se?
Via Peter Makhé som också skriver för Dagensanalys.se. Detta efter att ha sett honom föreläsa på Analyticsdagarna i Stockholm. Jag blev imponerad och intresserad av att veta mer om DA.

Vad fick dig att börja skriva på Dagensanalys.se?
Det var flera faktorer som spelade in. Jag började läsa DA i somras och fastnade för de konkreta, matnyttiga och lättsmälta artiklarna. Detta samt att jag ser det som en möjlighet för mig som student att visa vad jag kan genom att skriva om det jag är mest intresserad av: Effektiv kommunikation via digitala kanaler. Jag delar mer än gärna med mig av min kunskap.

Vad är planen för 2016?
2016 ser redan nu att kunna bli ett händelserikt år. Jag kommer självklart att fortsätta att plugga. Jag har aldrig trivts så bra i en utbildning som nu. Och jag har studerat i ganska många år på universitet innan utbildningen på Medieinstutitet.

Jag kommer göra min första praktik på Tekniska Museet från januari till mars, någonting jag ser väldigt mycket fram emot. – Hej Copylinda!

Troligtvis kommer jag även att arbeta extra med frågor såsom Thought leadership. Jag har även precis fått ett par projekt godkända. De är än så länge hemliga men desto mer trevliga. Håll utkik!

Sist men inte minst blir det en resa till Makedonien.

Suzan är en av Dagensanalys.se skribenter som jobbar till vardags med det som hon skriver om. Samtliga av våra skribenter arbetar eller studerar inom det område som de delar med sig av här i form av kunskap, erfarenhet och mer i sina artiklar. Om du känner att du vill skriva av dig och dela med dig av dina insikter ska du kontakta oss på redaktion@dagens.tidningenrepublic.se. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.