“Jag är superglad över partnerskapet med TCL”

TCL, en tillverkare av TV och konsumentelektronik, meddelar nu att Neymar Jr, en av världens mest framgångsrika idrottsmän, blir global varumärkesambassadör för företaget.

Med det exklusiva partnerskapet vill TCL föra samman sitt växande community av kunder runt om i världen och nå ut till ännu fler unga sportintresserade. Samarbetet löper under 2 år och innebär att den brasilianska fotbollstjärnan Neymar Jr kommer synas i olika typer av marknadsföring och aktiviteter för TCL. Dessutom planeras det insatser kopplade till välgörande ändamål.

”Vi är enormt glada över att välkomna en så fantastiskt talangfull ung stjärna till TCL-familjen,” säger Tomson Li, ordförande och vd för TCL. ”Neymar Jr är en global ikon och superstjärna som inspirerar fans världen över och precis som TCL strävar efter att nå högsta möjliga resultat. Detta år är det fotbollsfeber och då passar det extra bra att kunna ge våra kunder spännande upplevelser kopplat till detta,” säger Li.

“Jag är superglad över partnerskapet med TCL. Det var ett lätt beslut eftersom jag delar TCLs värderingar – där vi båda strävar efter högsta möjliga prestation och fantastiska resultat. Det känns enormt spännande att arbeta tillsammans med TCL och stödja företagets mål om att föra samman det globala communityt via fotbollen,” säger Neymar Jr.