DOOM är spelet som får mig att bli ung igen

DOOM är här och det med råge. Senaste DOOM fick mig att rysa och längta tillbaka till min lilla man-cave där jag spenderat hundratals timmar framför datorn med min trimmade mus.

Du vet där där spelet som på något sätt identifierar dig inom spelvärlden. Vi har alla vårt egna spel som Counterstrike, Fifa, Formula1, Duke Nukem, Minecraft, Call of Duty, World of Warcraft och fler. För mig är det DOOM som gäller. DOOM är ju egentligen en variant av QUAKE som jag spelade första, andra och slutligen tredje versionen av. Efter det kunde jag inte hänga med längre eftersom kidsen blev så mycket snabbare och bättre än vad jag kunde bli igen. Min musarm hängde helt enkelt inte med längre runt hörnen. Frag efter frag slutade med att jag la musen på hyllan och blev sådär lagom “vuxen” och skaffa mig en Playstation istället.

Senaste versionen av DOOM fick mig att längta efter en pimpad PC med senaste NVIDIA kretsarna och en konfigad mus som bara är för mig. Det är dags för carnage igen!