Ivanti tillsätter ny ledning inom försäljning och kanalen

Mjukvaruföretaget Ivanti stärker upp sitt försäljningsteam genom att befordra Cyrus Hatfield till global säljchef. Dessutom ansluter sig Gary Abad till företaget som chef för kanalen och det som rör systemintegration globalt.

– Vårt långsiktiga arbete med att bygga en företagskultur där vi befinner oss nära våra kunder har varit en viktig värdering hos Ivanti under lång tid och lett till både ökad kundlojalitet och ökat engagemang. Under Cyrus och Garys ledning stärker vi vårt kundfokus som kommer att gynna både våra kunder och kanalpartners, förklarar Jeff Abbott, vd på Ivanti.

Cyrus Hatfield har över 25 års erfarenhet av försäljningsstrategier för teknik- och programvaruföretag. Han började arbeta hos Ivanti för fyra år sedan. Hans senaste roll var som försäljningschef för Nord- och Sydamerika, där han hade en integrerad roll i företagets strategi för fusions- och förvärvsintegration och anpassning till marknaden. Innan han började på Ivanti hade han chefsroller på olika mjukvaruföretag. Han var bland annat chef för digitala handelslösningar på Pitney Bowes Software och ansvarig för hållbarhetslösningar på Infor i nordamerika.

Gary Abad tar med sig mer än 25 års erfarenhet från försäljning in kanalen till Ivanti. Han har tidigare haft ledande roller på företag som LogRhythm, Meru Networks (förvärvat av Fortinet), Kaspersky Labs, F5 Networks och Polycom.