Iteam rekryterar MPJ

Iteam stärker nu sitt team i Göteborg med MPJ eller Mattias Petter Johansson som han heter egentligen. Mattias kommer senast från Spotify men har gjort sig mest känd som MPJ i Fun Fun Function, en Youtubekanal om programmering som till dags dato har över 75 000 prenumeranter över hela världen.
Mattias har grundat Kodapor, Sveriges största Facebookgrupp för programmerare. På Spotify arbetade Mattias som javascriptutvecklare. Innan dess var han ansvarig för front-end på JayCut, och tidigare har han utvecklat Story Maker, Blackberrys videoeditor och gjort kampanjsiter för Absolut Vodka.
– Jag gillar egentligen inte konsultbranschen men Iteam är den första byrån som verkligen tar ansvar, både för kundens och sin egen affär. Att inte sälja estimat utan timmar ger bra förutsättningar för samarbete och innovation och motverkar fiendeskap mellan kund och konsult. Att arbeta med digital transformation kommer också ge mig en massa inspiration och uppslag till Youtube-kanalen men det är framförallt en möjlighet för mig att utvecklas och hjälpa fler organisationer och företag på ett bra sätt, säger Mattias Petter Johansson.