Internetdagarna i bilder

Internetdagarna är en årlig konferens som arrangeras av Stiftelsen för Internetinfrastruktur, mer känd som .SE. Dagensanalys.se följde med på konferensen och lyssnade på intressanta talare samt tog bilder som du kan se i denna artikel.

Internetdagarna är inte för alla då programmet riktar sig mer till personer som är intresserad av det som finns bakom alla fina hemsidor på nätet – kablar, servrar och ip-nummer. Internetdagarna handlar även om politik, samhälle och policy. Nätet ägs inte av någon, men det finns både globala och lokala organisationer som administrerar olika delar och de träffas på Internetdagarna för att diskutera sina framsteg.

internetdagarna_2014_2
Johanna och Maria från Spoon. För bara några veckor sedan var Dagensanalys.se hos Spoon och pratade om hur analys kan omfamnas. Kul att se Spoon igen!

internetdagarna_2014_3
Katarina Graffman är en expert på beteenden och antropologiska studier.

internetdagarna_2014_4
Många namnskyltar blev det.

internetdagarna_2014_5
Samlingsplatsen var runt .SE loggan.

internetdagarna_2014_6
Mycket folk på plats.

internetdagarna_2014_7
Anna och Miriam från Sveriges Radio var på plats för att bli inspirerade.

internetdagarna_2014_8
Niklas Angmyr från Helsingborg Stad och Christian Wollter från Mogul.

internetdagarna_2014_9
Fiona Alexander från NTIA, Konstantinos Komaitis från ISOC, Jean-Jacques Sahel från ICANN, Jari Arkko från IETF. Moderator var Nurani Nimpuno från ISOC. Panelen talade om Internet – our world is changing.

internetdagarna_2014_10
SVT var på plats och intervjuade.