Intellecta rekryterar nya talanger

Intellecta har rekryterat Andreas Ericson och Linus Areng.

Andreas Ericson är senior skribent, redaktör och rådgivare med bakgrund inom opinionsjournalistik och på tankesmedjor. Han är civilekonom och drev tidigare det liberala samhällsmagasinet Neo. Han har en politisk bakgrund inom Liberalerna, har skrivit för Svenska Dagbladets ledarsida samt varit chef för tankesmedjan Timbros Medieinstitut. På Twitter är han känd som neo_andreas.

Linus Areng värvas från Egmont Publishing Digital för att arbeta som senior digital strateg och UX-specialist på Intellecta. Linus har lång erfarenhet inom digital media och kommer senast från rollen som utvecklingschef och AD på Egmont Publishing, där han tillhört ledningsgruppen och ansvarat för form och teknik för förlagets största magasin på internet.

– Det är fantastiskt roligt att kunna knyta Andreas och Linus till Intellecta. Båda besitter den unika kombinationen av hög strategisk kompetens och lysande utförarförmåga som våra kunder efterfrågar. Vi har sedan länge varit det kommunikationsföretag kunderna vänder sig till när de står inför särskilt svåra kommunikationsutmaningar – och det känns fint att vi nu kan hjälpa ännu fler, säger Intellectas vd Alexandra Kindblom.