Ingrid blir ny affärstrateg på Swedish ICT

Ingrid Nordmark har anställts som ansvarig för affärs- och strategiutveckling på det svenska forskningsinstitutet Swedish ICT.

Ingrid kommer närmast från Transmode där hon varit utvecklingschef i tre år. Dessförinnan arbetade hon på Ericsson i 18 år där hon bland annat var ansvarig för utvecklingen av 4G/LTE.

”Behovet av att digitalisera både industri och samhälle ökar nu kraftigt, en samhällsomvandling och industriell revolution där vi på Swedish ICT är en viktig aktör. Ingrids primära uppdrag blir att stödja våra affärsområden, såväl som våra bolag, i att utveckla samarbeten och erbjudanden mot omvärlden. Ingrids breda kontaktnät, och gedigna erfarenhet av både teknisk utveckling och ledarskap, är ett mycket välkommet kompetenstillskott”, säger Hans Hentzell, koncernchef på Swedish ICT

Swedish ICT består av moderbolag samt dotterbolagen Acreo Swedish ICT, SICS Swedish ICT, Interactive Institute Swedish ICT och Viktoria Swedish ICT. Swedish ICT är en del av RISE Research Institutes of Sweden.